Скандалната секретарка на БСП  Елена Кръстева е хваната да шофира

...
Скандалната секретарка на БСП  Елена Кръстева е хваната да шофира
Коментари Харесай

Скандалната млада надежда на пернишките социалисти пак се издъни! Този път я спипаха пияна зад волана

Скандалната секретарка на Българска социалистическа партия  Елена Кръстева е хваната да кара мъртво пияна автомобил, оповестява ZaPernik.com. На 6 август, на кръстовището на улиците „ Софийско шосе “ и „ Оборище “ в Перник служители на реда са спрели за инспекция лекия автомобил „ Фиат Пунто “, каран от придобилата към този момент скандална популярност вяра на пернишките социалисти. Когато извадили дрегера, уредът отчел 1.78 пробила алкохол в кръвта на водача. Елена Кръстева е привлечена като обвинена, а работата на полицията по случая ще продължи взаимно с Районната прокуратура в Перник.

Само преди месец Елена Кръстева направи кунг-фу ритници върху брешнишки служители на реда след умопомрачителен среднощен разгулен запой. Тогава тя бе задържана още веднъж, а от социалистическата партия сякаш заявиха, че ще я отстранят от работа, до изясняване на случая, само че не би.

Елена Кръстева е бъдещата вяра на Българска социалистическа партия. Лансирана от общинския водач на партията Кирил Леонов, била персонална негова секретарка, любовница на публични вечери, а в този момент офис коорнинатор на пернишката конструкция на Българска социалистическа партия, Елена чака съществено политическо бъдеще в града. При свадите си с служителите на реда в гр. Брезник, когато тя изрита в корема ченге е заплашвала, че когато Българска социалистическа партия пристигна на власт ще ставало ужасно.

С тези ли фрагменти Българска социалистическа партия ще конкурира кметицата Вяра Церовска – потвърден доктор с име и кмет на Перник, питат шокирани служители на реда, възмутени от постъпките на самозабравилата се алена фигура.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР